DİNÇ:"MECLİSTE YEMİN KRİZİ YOK"





Tarih: 19 Mayıs 2023 Cuma 15:47

14 Mayıs seçimlerinden sonra meclise AKP listesi ile giren HÜDA-Par’lı Mersin milletvekili Faruk Dinç, "Mecliste yemin krizi yok" dedi.

Ebru DOST

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in, "HÜDA-Par'lılar mecliste yemin etmemek için YSK'ya baskı yapıyor" iddiası üzerine açıklama yapan Dinç, "Mecliste yemin krizi yok. 28 Mayısta CHP’nin kaybetme krizi var. Ve kaybedecekler" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in, AK Parti listelerinden milletvekili seçilen 4 HÜDA-Par’lı  vekil için yemin töreninin, 2'nci tur seçimlerinden sonraya bırakılması için YSK'ya baskı yapıyorlar" iddiası üzerine  Mersin Ak Parti milletvekili HÜDA-Par'lı Faruk Dinç resmi twitter hesabından bir açıklama yaptı.

Mecliste yemin krizi yoktur diyen Dinç, "Mecliste yemin krizi yok. 28 Mayısta CHP’nin kaybetme krizi var. Ve kaybedecekler.14 Mayısta sandık CHP’yi tokatladı. 28 Mayıs hezimetinde zaten CHP’liler birbirlerini tokatlayacaklar. HÜDA-Par’ın bayrakla sorunu yoktur ancak CHP’nin dinimizle sorunu vardır" diye konuştu.

HÜDA-Par lideri Zekeriya Yapıcıoğlu, daha önce katıldığı bir yayında, "Milletvekili seçilince yemin edecek misiniz?" sorusuna, “Bakacağız” diyerek yanıt vermişti.


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)



 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
Android Uygulaması
iOS Uygulaması

pratikhaber.com © Copyright 2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.


URA MEDYA