MİY İçin Çağrı: "Şimdi Tüm Şehir Kenetlenme Vakti!"

MİY İçin Çağrı:
Mersin İdman Yurdu Taraftarlar Derneği Başkanı Halit Şimşek, takımın play-off oynamaya hak kazandığı bu önemli dönemde tüm Mersinlileri birlik olmaya ve takımlarını desteklemeye çağırdı.

Mersin İdman Yurdu Taraftarlar Derneği Başkanı Halit Şimşek, Mersin İdman Yurdu Taraftar Grubu olan Kırmızı Şeytanlar'dan taraftarlara önemli bir çağrıda bulundu. Şimşek, takımın play-off oynamaya hak kazandığı zorlu sezonun ardından tüm Mersinlileri ve camiayı kenetlenmeye çağırdı.

Şimşek'in yaptığı çağrıda şu ifadeler yer aldı: "Değerli Mersin İdman Yurdu Camiası; Bilindiği üzere zorlu bir sezonu geride bıraktık ve takımımız play-off oynamaya hak kazandı. Bundan sonraki süreçte takımımızın, şehrin desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğu açıktır. Hepimizin bildiği, sezon içinde süregelen sorunlar olduğu barizdir ancak bu sorunlara şimdilik bir sünger çekip 'tek hedef şampiyonluk' parolasıyla takımımızın arkasında durmalıyız."

Şimşek, devamında Mersinlilerin birlik olması gerektiğini vurgulayarak, "Mersinli taraftarlar olarak biz birlik olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yoktur. Haydi hep birlikte akın akın play-off'lara!" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası: