ÇBK Mersin’de Bir Galibiyet Daha

ÇBK Mersin’de Bir Galibiyet Daha
Çukurova Basketbol Mersin, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 29. haftasında, Emlak Konut’u 93-80 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 29. haftasında, heyecan dolu bir karşılaşmaya sahne oldu. Mersin'deki Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanan mücadelede Çukurova Basketbol Mersin, sahasında Emlak Konut'u ağırladı. Ev sahibi ekip, mücadeleden 93-80'lik skorla galip ayrılarak kritik bir zafer elde etti.

Maçın hakemleri Mehmet Şahin, Haldun Çoban ve Nagehan Şeyda Kurden Aktaş'ın yönettiği karşılaşmada, ÇBK Mersin'in etkili oyuncularından Copper 24 sayı ile maçın en skorer ismi oldu. Takım arkadaşları Mabrey 21, Williams 13 ve Araujo 10 sayıyla galibiyette önemli rol oynadılar. Emlak Konut cephesinde ise Berfin Sertoğlu 18, Sehernaz Çidal 17 ve Smith 16 sayıyla direnmeye çalışsalar da bu çaba galibiyet için yeterli olmadı.

Karşılaşmanın ilk periyodu, ÇBK Mersin'in 25-13'lük üstünlüğü ile sona erdi. İlk yarıda da üstünlüğünü koruyan Mersin ekibi, soyunma odasına 46-31 önde gitti. Üçüncü periyotta da etkili oyununu sürdüren Çukurova Basketbol, periyodu 76-49 önde tamamladı. Maçın sonunda ise 93-80'lik skorla ev sahibi ekip, mücadeleden galibiyetle ayrıldı.

ÇBK Mersin, galibiyet göstergesi olarak sosyal medya hesplarından "Galibiyet pozumuz" temalı fotoğraf paylaşımları yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası: