Mersin Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi, Atletizmde İl Birincisi Oldu

Mersin Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi, Atletizmde İl Birincisi Oldu
Mersin Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi’nin kız ve erkek atletizm takımları Mersin İl Birincisi olup, 24-25 Nisan tarihlerinde Karaman’da düzenlenecek grup müsabakalarında Mersin’i temsil edecekler.

Devrim KARTAL

Mersin'in yetenekli genç sporcuları, Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi'nden büyük bir başarıya imza attı.

Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre, okulun hem kız hem de erkek atletizm takımları Mersin İl Birinciliği unvanını kazandı.

G Ir5S Z W U A Aall D

Bu önemli başarı, Mersin'in spor alanındaki yükselişini ve genç yeteneklerin gelişimini gözler önüne seriyor. 24-25 Nisan tarihlerinde Karaman ilinde düzenlenecek olan grup müsabakalarında Mersin'i temsil edecek olan Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi öğrencileri, şimdi daha büyük bir hedefe odaklanmış durumda. Bu genç sporcuların başarısının ardındaki emek ve azim, diğer genç atletler için de ilham kaynağı oluyor.

G Ir5S U X Y A A R N Bw

Mersin Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi'nin bu başarısı, okulun spor eğitimindeki kalitesini ve öğrencilerin yeteneklerini kanıtlar nitelikte. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul yönetiminin desteğiyle genç sporcular, hem akademik hem de sportif başarılarına devam etmekte kararlı görünüyor.

Haberle ilgili daha fazlası: