ÇBK’dan Son Çağrı: "Tarihe Tanıklık Etmeye Hazırlan Mersin!"

ÇBK’dan Son Çağrı:
Çukurova Basketbol Kulübü, tarihi bir ana tanıklık etmek üzere tüm Mersinlileri Servet Tazegül Arena’da gerçekleşecek EuroLeague Women Çeyrek Finalinin son maçına davet ediyor.

Tuğçe Dokumacı

Çukurova Basketbol Kulübü, tarihi bir ana tanıklık etmek üzere tüm Mersinlileri Servet Tazegül Arena'da gerçekleşecek EuroLeague Women Çeyrek Finalinin son maçına davet ediyor. Kulüp, Casademont Zaragoza ile yapılacak kritik çeyrek final maçı için sosyal medya üzerinden çağrısını yineleyerek, şehri bu önemli basketbol karşılaşmasına katılmaya teşvik etti.

Maça girişlerin ücretsiz olacağı duyurulurken, taraftarların maç alanına kolay ulaşımı için ücretsiz servis seferleri de organize edildi. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Forum Mersin AVM Güneyindeki Yenişehir Etkinlik alanı ve Sayapark AVM Starbucks önünde bulunan duraktan saat 18.30’da kalkacak ücretsiz servislerimizle maça ulaşım sağlayabilirsiniz!" ifadelerine yer verildi.

Bu önemli maç, Çukurova Basketbol Kulübü'nün Avrupa'daki başarısını pekiştirecek bir adım olarak görülüyor. Kulüp yetkilileri, Mersin halkına yaptıkları çağrıda, "Şehrin takımına Avrupa Arenası’nda sahip çık MERSİN!" diyerek, takıma destek olmanın önemini vurguladı. Mersinlilerin, şehrin takımını desteklemek için Servet Tazegül Arena'ya akın etmesi bekleniyor.

Basketbol Fiba Kadinlar Avrupa Ligi Ceyrek Fi 4 16875715 Amp

Çukurova Basketbol Kulübü'nün EuroLeague Women'daki bu kritik maçı, sadece sportif bir mücadele olmanın ötesinde, Mersin şehrinin uluslararası alandaki prestijini de yükselten bir etkinlik olarak değerlendiriliyor. Maçın getireceği heyecan ve coşku, şehirde basketbola olan ilgiyi daha da artıracak gibi görünüyor.

Taraftarlarının yoğun desteğini arkasına alacak olan Çukurova Basketbol Kulübü, EuroLeague Women Çeyrek Finali'nde Casademont Zaragoza karşısında tarih yazmaya hazırlanıyor. Tüm gözler, 19.30'da başlayacak bu heyecan dolu karşılaşmada olacak.

Haberle ilgili daha fazlası: