ÇBK Mersin Final Yolunda: Çeyrek Finalin İkinci Rauntu Bugün

ÇBK Mersin Final Yolunda: Çeyrek Finalin İkinci Rauntu Bugün
ÇBK Mersin, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi çeyrek final serisinin ikinci maçında, 28 Şubat’ta İspanya’nın Zaragoza takımıyla karşı karşıya geliyor.

Devrim KARTAL

ÇBK Mersin, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi çeyrek final serisinin ikinci maçında, İspanya'nın Casademont Zaragoza takımı ile karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. İlk maçta kendi sahasında rakibini 79-62 mağlup eden ÇBK Mersin, seride öne geçmenin avantajıyla 28 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 22.00'de İspanya'nın Pabellon Principe Felipe Salonu'nda tekrar Zaragoza ile mücadele edecek. Seride 2 galibiyete ulaşan takım, EuroLeague Women Dörtlü Final'e yükselecek.

İlk maçta sergilediği üstün performansla dikkat çeken CBK Mersin, bu maçın moral ve motivasyonunu ikinci maça taşımayı hedefliyor. Zaragoza ise kendi evinde oynayacağı bu maçla seride dengeyi sağlamak ve final yolunda iddiasını sürdürmek istiyor.

G Ha F74 W X0 A Ah Ux

Bu önemli karşılaşma, basketbolseverler tarafından YouTube ve TRT Spor Yıldız üzerinden canlı olarak izlenebilecek. EuroLeague Women çeyrek final serisi, iki takımın da Dörtlü Final'e ulaşma hayalleri için kritik bir öneme sahip. ÇBK Mersin ve Casademont Zaragoza'nın bu mücadelesi, Avrupa kadın basketbolunun en iyileri arasındaki yerlerini belirleyecek.

Haberle ilgili daha fazlası: