ÇBK, Yardımcı Antrenör Anlaşması Yaptı

ÇBK, Yardımcı Antrenör Anlaşması Yaptı
Çukurova Basketbol Kulübü, yardımcı antrenörlük görevi için geçtiğimiz sezon Kosova U20 Milli Takımı’nın antrenörü Furkan Sağlık ile anlaşma sağladı.

Mersin, Türkiye - Türkiye ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve FIBA Avrupa Kadınlar Ligi'nde mücadele eden güçlü temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK), teknik kadrosunu güçlendirme adımlarına devam ediyor. Kulüp, yardımcı antrenörlük pozisyonu için geçtiğimiz sezon Kosova U20 Milli Takımı'nın başarılı antrenörü Furkan Sağlık ile anlaşma sağladığını açıkladı.

G G C5Hm B Wg A A B Y O3

Çukurova Basketbol Kulübü, bu önemli transferi sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. Yapılan açıklamada, "Organizasyonumuz, yardımcı antrenörlük görevi için geçtiğimiz sezon Kosova U20 Milli takımının antrenörlüğünü yapan Furkan Sağlık ile anlaşma sağlamıştır. Kendisine hoş geldin diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz!" ifadelerine yer verildi.

Furkan Sağlık, Kosova U20 Milli Takımı ile elde ettiği tecrübe ve başarıları artık Çukurova Basketbol Kulübü'nün hizmetine sunacak. Bu önemli transfer, ÇBK Mersin'in hem Türkiye ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde hem de FIBA Avrupa Kadınlar Ligi'nde daha da rekabetçi bir takım olma hedefine katkıda bulunacak.

Çukurova Basketbol Kulübü ve taraftarları, Furkan Sağlık'a yeni görevinde başarılar diliyor.

Haberle ilgili daha fazlası: