Başarır Mersin’de Coşkuyla Karşılandı

Başarır Mersin’de Coşkuyla Karşılandı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, partisinin seçim çalışmaları kapsamında Mersin’e geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, partisinin seçim çalışmaları kapsamında Mersin'e geldi.Binlerce partili tarafından karşılanan Başarır, yoğun katılımlı bir konvoyla şehre giriş yaptı. Çeşmeli-Tece karayolunda meydana gelen trafik yoğunluğu, yolların kısmen trafiğe kapanmasına neden oldu.

Başarır'a Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Tarsus, Mezitli, Erdemli ve Anamur Belediye Başkan adayları, parti örgüt başkanları ve üyeleri eşlik etti. Yoğun katılım sebebiyle 5 kilometrelik yolun 2 saatte alındığı program, Mezitli ilçe örgüt binası önünde açık hava mitingine dönüştü. Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı programda Başarır, “Bu seçimi Vahap Seçer Başkanımla, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığını, Erdemliyi, Anamur'u, Silifkeyi, Mut'u Tarsus'u kazanacağı” ifadelerini kullandı. Başarır, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'a hitaben, bugüne kadar verdiği hizmetler için teşekkürlerini iletirken, Neşet Tarhan’ı partinin bir parçası olmaya davet etti.

Başarır Programda konuşma yaptığı sırada aleyhine yazılmış dövizlerin ele geçirildiği iddia edildi. İddia da Başarır’ın aleyhine üstüne yazılar yazılan dövizlerin ele geçirildiği ve bu dakikalarda eylemcilerin miting yerinden kaçtığı ifade edildi. Ayrıca, programı provoke etmeye çalışan kişilerin olduğu, partililer tarafından alandan uzaklaştırıldığı ifade edildi. Başarır, konuşmasını kendisine destek olan partililere teşekkür ederek, “kazanacağız” ifadeleri ile sonlandırdı.

Haberle ilgili daha fazlası: