Ali Boltaç Çarşı ve Pazar Ziyareti Yapıyor: "Geliyoruz!"

Ali Boltaç Çarşı ve Pazar Ziyareti Yapıyor:
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç, Atatürk Çarşısı’nı ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu ve bugün 16.30’da Yeşilyurt Semt Pazarı’nı da ziyaret edeceğini duyurdu.

Devrim KARTAL

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla güne Atatürk Çarşısı ziyaretiyle başladığını duyurdu. Boltaç, esnaflara hayırlı işler dileyerek vatandaşların sorunlarını dinledi ve bugün saat 16.30'da Yeşilyurt Semt Pazarı'nı da ziyaret edeceğini belirtti.

Boltaç, "Göreve geldiğimizde de değişen bir şey olmayacak. Bu defa hizmetlerimizle sokakta olacağız. Tarsus kimliğine kavuşacak, hedefine ulaşacak. Geliyoruz!" ifadelerini kullanarak, göreve gelmesi halinde vatandaşlarla sürekli iç içe olacağının ve Tarsus'un kimlik kazanıp hedeflerine ulaşacağının altını çizdi.

GEwmSWoXAAAwMCC

Sosyal medyada yaptığı bu paylaşım ile Tarsus halkının beklentilerine ve sorunlarına duyarlı olduğunu gösteren Boltaç, seçim kampanyasını vatandaşların sesine kulak vererek sürdürüyor. Tarsus'un geleneksel çarşılarının önemli bir yeri olan Atatürk Çarşısı'nı ziyaret ederek esnafla ve vatandaşlarla bir araya gelen Boltaç, Yeşilyurt Semt Pazarı ziyaretiyle de halkla buluşmayı sürdürecek.

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın bu ziyaretleri, yerel seçimler öncesi Tarsus'ta siyasi hareketliliği ve vatandaşların beklentilerini gündeme getiriyor.

Haberle ilgili daha fazlası: