MEÜ Fen Bilimleri Enstitüsü`nde görev değişimi yapıldı

MEÜ Fen Bilimleri Enstitüsü`nde görev değişimi yapıldı
Mersin Üniversitesi (MEÜ) Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Cahit Bilim, düzenlenen devir teslim töreniyle görevini Prof. Dr. Birgül Mazmancı’ya devretti.


Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü olarak görevi sona eren Prof. Dr. Cahit Bilim ile Enstitü Müdür Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Ata Özçimen ve Doç. Dr. Sertaç Göktaş`ın yerine görevine başlayan Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Birgül Mazmancı`nın yardımcılıklarını, Prof. Dr. Tuncay Tunç ve Doç. Dr. Osman Orhan yapacak.

 

Fen Bilimleri Enstitüsü toplantı salonunda gerçekleşen törende konuşan Prof. Dr. Cahit Bilim, ekibiyle göreve geldiği günden bu zamana kadar enstitüde başarılı çalışmalar yürüttüklerini ve bayrağı Prof. Dr. Birgül Mazmancı ve ekibine devrettiklerini belirterek, yeni dönemde bu ekibin başarılı olacağına inandığını söyledi.
Prof. Dr. Birgül Mazmancı ise şimdiye kadarki özverili çalışmalarından dolayı Prof. Dr. Cahit Bilim ve ekibine teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte Fen Bilimleri Enstitüsündeki çalışmaları devam ettireceklerini belirtti. Mazmancı, üniversitenin önemli akademik birimlerinden birisi olan Fen Bilimleri Enstitüsü`nde yüksek lisans ve doktora faaliyetlerinin düzenli bir şekilde yürütülmesi için ekibi ile birlikte elinden geleni yapacaklarını söyledi.
Devir teslim töreni, karşılıklı çiçek takdiminin ardından fotoğraf çekimi ile son buldu.

Haberle ilgili daha fazlası: #meü fen bilimleri fakültesi  # meü fen fakültesi görev devir teslimi