John Wick’ten Hızlı ve Öfkeli’ye; en popüler 15 gerilim filmi

John Wick’ten Hızlı ve Öfkeli’ye; en popüler 15 gerilim filmi
IMDb’deki en popüler gerilim filmleri belli oldu. Listenin ilk sırasında 2023 yapımı

2. Sound of Freedom (2023) Yönetmen: Alejandro Monteverde Film, hayatını çocukları küresel seks tacirlerinden kurtarmaya adamak için işini bırakan, Eski bir ABD hükümet ajanı olan Tim Ballard'ın hayatına odaklanıyor.

3. Blue Beetle (2023) Yönetmen: Angel Manuel Soto "Blue Beetle", Meksikalı Amerikalı bir genç olan Jamie Reyes’in hayatına odaklanıyor.

4. Dert Etme Sevgilim (2022) Yönetmen: Olivia Wilde Film, mükemmel bir hayat yaşarken rahatsız edici gerçeklerin ortaya çıkmasıyla hayatı bambaşka bir hal alan bir kadının yaşadıklarını anlatıyor.

5. Konuş Benimle (2022) Yönetmen: Danny Philippou, Michael Philippou Film, mumyalanmış bir eli kullanarak ruhların canlanmasını sağlayan bir grup arkadaşın hikayesini konu ediyor.

6. Meg 2: Çukur (2023) Yönetmen: Ben Wheatley "Meg 2: Çukur", tarih öncesi köpek balığı Meg’lere karşı mücadele eden bir araştırma ekibinin hikayesini konu ediyor.

7. Adalet (2014) Yönetmen: Antoine Fuqua McCall gizemli geçmişini geride bırakıp, sakin ve sessiz bir yaşama doğru yelken açar. Fakat Rus mafyasının kontrolü altındaki Teri'yle tanıştığında onun içinde bulunduğu duruma kayıtsız kalamaz. Kendi kendisini emekli etmiş olan McCall, içindeki adalet duygusunun peşinden giderek Teri'ye yardım edecektir. Çünkü adaletin temsili olarak güçsüzün yanındadır.

8. Dehşetin Yüzü (2018) Yönetmen: Corin Hardy "Dehşetin Yüzü", bir manastırda gerçekleşen intihar olayını araştırmaya giden bir rahip ile çırağın yaşadıklarını konu ediyor.

9. X (2022) Yönetmen: Ti West X, film çekimi için gittikleri evde kendilerini korkunç bir kabusun içinde bulan bir grup gencin hikayesini konu ediyor.

10. Heart of Stone (2023) Yönetmen: Tom Harper "Heart of Stone", zorlu bir görevle karşı karşıya olan bir ajanın hikayesini konu ediyor.

11. Görevimiz Tehlike 7 - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm (2023) Yönetmen: Christopher McQuarrie "Görevimi Tehlike" serisinin 7'nci devam halkası olan "Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm", ikonik ajan Ethan Hunt ve birlikte çalıştığı IMF ekibinin maceralarını konu ediyor.

12. The Batman (2022) Yönetmen: Matt Reeves "The Batman", suçluların kalplerine korku salan Batman'in Riddler isimli bir seri katille mücadelesini konu ediyor.

13. Lanetli Topraklar (2008) Yönetmen: Carter Smith Yakın arkadaş olan Amy ile Stacy, kaygısız bir gezi yapma amacıyla yola çıkarlar. Amaçları, yanlarına sevgililerini de alarak Meksika'daki turistik bir bölgeye kafa dinlemek ve tatil yapmaktır. Arkeolojik kazı bölgesine vardıklarında beklenmedik olaylar meydana gelince korkuya kapılan genç gezginler, eski bir taş yapının tepesine sığınırlar.

14. Dün Gece Soho'da (2021) Yönetmen: Edgar Wright "Dün Gece Soho'da", gizemli bir şekilde 1960’lara giden ve kendisini beklenmedik olayların içinde bulan genç bir kadının hikayesini konu ediyor.

15. Adalet 2 (2018) Yönetmen: Antoine Fuqua "Adalet 2"de Robert McCall geçmişin izleriyle boğuşmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası: #gerilim filmleri   # john wick hızlı ve öfkeli