Erdoğan’a ‘Hitler bıyığı’ çizen genç tahliye edildi





Tarih: 6 Temmuz 2023 Perşembe 14:33

Mersin’de seçim bilboardlarında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafına bıyık çizdiği için tutuklanan lise öğrencisi için tahliye kararı verildi.

Ebru DOST

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde bilboardlardaki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  afişine ‘Hitler bıyığı’ çizen 16 yaşındaki lise öğrencisi ‘cumhurbaşkanına hakaret’ iddiasıyla tutuklanarak Tarsus Çocuk ve Gençlik Kapalı İnfaz Kurumuna gönderilmişti. Lise öğrencisi için tahliye kararı çıktı.

Bir meslek lisesinde eğitim gören çocuğun tutuklanma haberi kamuoyu ve siyasiler tarafından çokça tepkiye neden olmuştu. Bugün yaşanan gelişmeyle, liseli çocuk için tahliye kararı verildiği ve ailesinin konuyla alakalı bir açıklamalarının olmayacağı bilgisi paylaşıldı.


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)



 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
Android Uygulaması
iOS Uygulaması

pratikhaber.com © Copyright 2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.


URA MEDYA