Haluk Levent, deprem bölgesinde konser verecek





Tarih: 19 Nisan 2023 Çarşamba 15:51

Müzisyen Haluk Levent, deprem bölgesinde ‘bayram konserleri’ vermeye hazırlandığını açıkladı. Konserleri Twitter üzerinden duyuran Levent, “Amacımız buradaki çocuklarımıza biraz moral vermek” diye konuştu.

6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından, kurucusu olduğu AHBAP Derneği aracılığı ile deprem bölgesine yapılan yardım ve koordinasyon faaliyetleri ile dikkat çeken Haluk Levent, bayramda deprem bölgesinde konser düzenleyeceğini duyurdu.

“Amacımız buradaki çocuklarımıza biraz moral vermek” diyen Levent, Nurdağı, Adıyaman ve Samandağ’da gerçekleşecek konserlerin tarihlerini paylaştı.

Haluk Levent ayrıca Malatya, Islahiye, Kahramanmaraş, İskenderun kentlerinde yapılacak konserlerin tarihinin kısa bir sürede açıklanacağını ifade etti.

Haluk Levent’in duyurduğu konserler şu şekilde:

21 Nisan Cuma: Nurdağı

22 Nisan Cumartesi: Adıyaman

23 Nisan Pazar: Samandağ

 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)



 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
Android Uygulaması
iOS Uygulaması

pratikhaber.com © Copyright 2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.


URA MEDYA