Anamur MTAL, "Sıfır Atıkla Sanat Yarışması"nda Türkiye Üçüncüsü Oldu

Anamur MTAL,
Anamur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Sıfır Atıkla Sanat Yarışması"nda Türkiye üçüncülüğü elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Mersin İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Sıfır Atıkla Sanat Yarışması"nda Anamur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Türkiye üçüncülüğü elde ettiğini duyurdu. Öğrencilerin atık malzemeleri kullanarak yarattıkları sanat eserleri büyük takdir topladı.

Sıfır Atıkla Sanat Yarışması, Millî Eğitim Bakanlığınca öğrencilerde çevresel farkındalık ve sıfır atık bilinci oluşturmak amacıyla düzenlenen bir yarışmadır. 

G Owlssc Wo A Ar J4 C

Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinesinde Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi işbirliğinde gerçekleşen yarışmada Anamur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Türkiye üçüncülüğü elde etti.

 

Okulun bu önemli başarısında emeği geçen öğrenciler, öğretmenler ve okul çalışanları övgüyle anıldı. Mersin İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Başarıda emeği geçen tüm öğrencilerimizi, öğretmenimizi ve okulumuzun tüm çalışanlarını tebrik eder, bu anlamlı başarılarının devamını dileriz" ifadelerine yer verildi. Bu başarı, öğrencilerin yaratıcılıklarını ve çevre bilincini pekiştiren projeler aracılığıyla gözler önüne serildi.

Haberle ilgili daha fazlası: