Mezitli’de "Her Ay Bir Branş Tanıtımı" Etkinliği İlgi Gördü

Mezitli’de
Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Hentbol Federasyonu Mersin İl Temsilciliği’nin işbirliğiyle Mezitli Soli Plajı’nda düzenlenen "Her Ay Bir Branş Tanıtımı" etkinliği, plaj hentbolunu tanıtarak her yaştan katılımcının beğenisini topladı.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Hentbol Federasyonu Mersin İl Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen "Her Ay Bir Branş Tanıtımı" projesi kapsamında Mayıs ayı etkinlikleri büyük ilgi gördü. Mezitli Soli Plajı'nda gerçekleştirilen etkinlik, "Mayıs Ayı Hentbol Ayı" sloganıyla plaj hentbolunu tanıtmayı amaçladı.

Plaj hentbolu etkinliği, yaş gruplarına göre düzenlenen müsabakalar ve etkileşimli hentbol gösterileri ile katılımcıların beğenisini kazandı. 7'den 70'e herkesin katılımına açık olan bu etkinlik, sporun farklı branşlarını tanıtmayı ve toplumda spor bilincini artırmayı hedefliyor.

G Ox B Dd5 Wk A Aj Miy

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Her ay farklı bir spor dalını tanıtarak geniş kitlelere ulaşmayı ve sporun her alanında farkındalık yaratmayı hedefliyoruz. Mayıs ayında plaj hentbolunu öne çıkarmak, bu heyecan verici sporu daha geniş bir kitleye tanıtmak için harika bir fırsat." ifadeleri kullanıldı.

G Ox B H76 W E A A B R Nw

 

Etkinlik, hem yerel halkın hem de turistlerin yoğun ilgisini çekti ve katılımcılara plaj hentbolu konusunda bilgi vermekle kalmayıp, aktif olarak deneyimleme şansı da sundu. Plaj hentbolu, özellikle yaz aylarında sahil şeridinde popüler bir aktivite olarak ön plana çıkmaya devam ediyor.

G Ox A Jm Wc A A V Sz K

Haberle ilgili daha fazlası: