Hızlı Tren Çalışması Sebebiyle Su Kesintisi Uyarısı

Hızlı Tren Çalışması Sebebiyle Su Kesintisi Uyarısı
MESKİ, Mersin-Adana hızlı tren projesi nedeniyle bazı mahallelerde 15 Nisan’da başlayıp 16 Nisan’a kadar su kesintisi yapılacağını duyurdu.

MESKİ Genel Müdürlüğü, TCDD'nin yürüttüğü Mersin-Adana hızlı tren projesi çalışmaları kapsamında, su şebekesinde meydana gelen hasar nedeniyle Mersin'in çeşitli mahallelerinde su kesintisine gidileceğini duyurdu.

Su kesintisi, Adana'nın Akdeniz ilçesindeki Güneşdoğu, Hal, Yenipazar, Çilek, Çay, Mithatpaşa, Hamidiye, Kültür, Kiremithane, Çankaya, Camişerif mahallelerinin tümü, Turgutreis, Barış, Bahçe, Mahmudiye, Mesudiye, Yenimahalle ve Uçocak mahallelerinin belirli bölümlerini etkileyecek.

Yenişehir ilçesinde ise Piri Reis, Palmiye, İnönü ve Gazi mahallelerinde, 15 Nisan Pazartesi günü saat 18.00'den 16 Nisan Salı günü saat 03.00'e kadar su kesintisi yapılacak.

MESKİ, yaşanacak su kesintisi için gerekli tüm hazırlıkların yapıldığını ve su servisinin en kısa sürede normale döndürülmesi için çalışmaların sürdüğünü bildirdi. Halkın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için gerekli önlemleri alması ve anlayışla karşılaması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası: